Vår historia

Springking Industry Co., Limited har specialiserat sig på RO-kranar, sanitetsartiklar och dricksvatten i tio år. Vårt företag har skapat en hög och professionell tekniklinje för kranar samt att hitta och designa det mest tilltalande och perfekta köket och badrumsinredning som uppfyller kundernas behov och idéer. Vänligen se på hemsidan.

Många av design originalitet om kranar som du hittar i våra butiker är faktiska vinnare från europeiska och amerikanska VVS-utställningar. Denna design originalitet kommer att göra ditt kök till säkrare och miljövänligare än tidigare. Det finns alla typer av stilar som du kan välja, inklusive klassisk, konservativ och modern. Vi försäkrar dig om högkvalitativa produkter och material, vilket gör din familj bekvämare och bekvämare.

Din tillfredsställelse är vårt yttersta mål. Vi strävar efter att skapa den mest nöjda miljön för ditt kök. Hoppas du kommer att njuta av våra produkter. Vi är alltid till din tjänst.

Vår fabrik

Springking fabriken insisterar på att kvaliteten kommer först. Vår fabrik har en full produktionslinje, inklusive Gravity Casting Line, Maskiner Line, Polering Line och Assembling Line. Det finns fem rutiner för att kontrollera produktens kvalitet, inklusive högkvalitativ mögel, råmaterialkontroll, produktionsprocessens kvalitetskontroll, slutkontroll och vattenläckande test. Så varje produkt ska testas före leverans. För Springking fabriken finns det bara en klass av mässing, endast en klass av patron och endast en klass av garantidäckning-det bästa.

Vår produkt

Instant Kokande Vattensystem, Sparkling Water Chiller, Trevägs Blandare, Fyra Way Blandare, Five Way Blandare, Alkalisk Lonizer Blandare, Vatten Savor, Tvåvägs kran, One Way kran

Produktansökan

Kök, Kaffebar, Restaurang, Hotell, Allmänna Områden

Vårt certifikat

CE, RoHS, UL, Wras

Produktionsutrustning

Gravity Casting Machine, Polermaskin, Vattenuttagstestmaskin

Produktionsmarknad

Våra produkter spreds till Europa, Nordamerika, Australien och Mellanöstern. Och vår huvudmarknad är Europa, särskilt populär i Storbritannien, Tyskland och Italien.

Vår tjänst

Vi lovar att vi kommer att erbjuda dig högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris, ger dig också installationshjälp och 5 års garanti.

Vi är alltid till din tjänst.