Matavfall Återvinning Kök Skräp Disposer


Artikelnr: SK-FW710
Som dagens viktiga gröna miljöskyddsprodukter har Kitchen Food Waste Disposer använts i stor utsträckning i utvecklade länder som Europa, Amerika, Japan och Korea och har gradvis blivit en nödvändighet för moderna familjer och moderna liv. Ständig innovation för att ge konsumenterna en hälsosam och bekväm hemmiljö, njuta av framgång, njuta av hälsa, matavfallshanterare börjar! Kitchen Food Waste Disposer är en modern hushållsapparat som snabbt löser lättfördelbart köksavfall och förbättrar konsumenternas livsstil.
chatta nu

Produktinformation

Matavfall Återvinning Kök Skräp Disposer

bildbildProduktbeskrivning

Köksavfallet som krossar avfallsprocessorn malar matresterna i pulver eller fina partiklar och släpper ut det längs vattnet genom avloppet. Den kan hantera äggskal, fjäderfäben, pappershanddukar, fiskben, melonchips, grönsaksstammar, teblad. Dussintals rester kvar i maten, från källan för att eliminera och kontrollera produktionen av bakterier och säkerställa renheten i livsmiljön, som att eliminera skräpdroppsfenomenet i köksgolvet, minska den dagliga konsumtionen av upprepad skräpavfall, myror, myggor, flugor och andra skadedjur livsmiljö.


Tekniska parametrar

Spänning: 220V.

Kapacitet: 1000ml.

Frekvens: 50 HZ.

Effekt: 1/2 HP / 375W.

Hastighet: 3700RPm.

Slipkraft: skärhuvud i rostfritt stål.

Fjärrkontroll och Airswitch.

Kan anslutas Diskmaskin.

Ljudisolering .

Valfri diskbänk: 140 mm, 160 mm, 180 mm.

Rostfritt stål slipelement.

Färg: Vit, silvriga, röd, gyllene, rosa, blå, orange, svart.

bild

bild

bildbild

bild

bild

Varför välja det här?


1. blygsamt utseende, styrka bevarande, vilket speglar livets struktur

Trendig design, tillverkad i Kina.


2. Med högpresterande permanentmagnet DC-motor, hållbar

Denna motor har stort startmoment, stark kraft, stark bearbetningskapacitet, tystare och längre.


3. Allt rostfritt stål slipsystem, livslångt utan störningar

Slipsystemet för matavfallshantering är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör att slitstyrkan fördubblas jämfört med vanligt rostfritt stål och är underhållsfri under hela livet. Alla modeller av matavfallshanterare använder rostfritt stål slipkottar, utan design av bladslipskivor, kan slipa stora delar av matavfallet och kan undvika de flesta av kortmaskinfenomenet, inte bara slipeffekten är bättre, arbetseffektiviteten är högre , och det är säkrare och mer humaniserat.


4. Trepunkts låsspänne, vetenskaplig och stabil

Matavfallshanteraren antar en trepunkts låsring som kan låsa maskinen mer stabilt och säkert. Det kan säkerställa att matavfallshanteraren inte lossnar vid långvarig drift och inte åldras, vilket effektivt undviker mellanrummet mellan maskinen och diskbänken. Större vibrationer säkerställer att avancerade skåp och handfat du installerar inte skadas.

bildbild


Om oss

bild

Om du vill veta mer, vänligen kontakta mig som följer.

Kontaktperson: Cherry Chen


E-postadress: sk806@skfirm.com


Skype: springking806


Hemsida: www.skfirm.com

bild

Förfrågning