Om rostfritt stål kran

- Apr 20, 2018-

Underhåll och rengöring av rostfritt stål:

(1) Innan du installerar kranen, sätt i vatten först, tvätta sedimentets orenheter i vattenröret, ta bort skräp i installationshålet, installera kranen så långt som möjligt efter det att målningsprojektet är klart, om du inte använder det under lång tid efter installationen är det bättre att rengöra kranen. Klädlocket är bra.

(2) Kranen ska inte röra det hårda föremålet så mycket som möjligt, lämna inte cement, lim etc. på ytan för att inte skada ytsandmönstret.

(3) Använd inte för mycket kraft för att byta kran. Sväng försiktigt med en mild sväng. Använd inte handtaget som en räcke för att stödja eller använda den.

(4) Kranar ska regelbundet svepas för att förhindra att vattenmärken lämnar vattenstämplar efter torkning.

(5) Badkarens duschkabin ska hållas i naturlig sträcka och bör inte spolas på kranen när den inte används. Samtidigt, när du använder eller inte använder, var uppmärksam på slangen och ventilkroppen leder inte en död ände för att inte släcka eller skada slangen.

(6) När mängden vatten blir liten efter en användningstid, var försiktig med att rengöra filtret.

(7) Rostfritt stål kranar är huvudsakligen slipning, slipning yta kan använda skurduk för att reparera sandmönster, vilket inte är samma plats som vanligt koppar kran. Även om kranen är repad, kan den repareras som en ny med en skurkudde. Om det finns rost på kranens yta av andra skäl kan den också repareras med samma metod.

(8) Rengöringstips i rostfritt stål , kram lite tandkräm på rostfritt stålkran , skrubba sedan försiktigt med tandborste, skölj med vatten, använd gamla strumpor till ljus och använd sedan apelsinskal för att spela på metallets yta Än en gång (eftersom apelsinskalan innehåller syra kan behålla smycken i rostfritt stål) kan det ljusas.


2.Sanvända stålkranar fördel:

Stainless Steel Faucet.jpgStainless Steel Faucet.jpg

Säkerhetsskydd

Kranar i rostfritt stål är säkra, blyfria, fritt från korrosion och exsudater och har inga lukt eller turbiditetsproblem. Det kommer inte att orsaka sekundär förorening till vattenkvaliteten, upprätthålla ren och hygienisk vattenkvalitet och säkerställa fullständig säkerhet och säkerhet.

Korrosionstestdata i fältet visar att livslängden för rostfritt stål kan nå 100 år, vilket kräver lite underhåll under livscykeln, vilket undviker kostnaden och besväret med utbyte av tryck och låga driftkostnader. Förverkliga samma livslängd i rostfritt stål kran och byggnad.

Kina har blivit världsledande inom produktion av köksredskap. Huvudmaterialet i köksredskap, 304 # rostfritt stål, är blyfritt, rostfritt, miljövänligt och sanitärt. Det är ett världsomspännande konsensus. Rostfria produkter behöver inte vara elektropläterade. I det polerade ytbehandlingsprocessen, så länge som det pulver och damm som bildas av polermaterialet är välfiltrerat, är föroreningen till luftmiljön mycket liten och arbetssjukdomar som orsakats av polering av rostfritt stål har ännu inte ses. När rostfritt stålkranen behöver rengöras, kan tvättmedlet torkas med en ståltrådskula och tvättas med vatten. Keramisk ventilkärna är en professionell tillverkares produkter, marknadsvanor garanti i 5 år, när du behöver byta ut ventilkärnan, så länge som kontaktledare återförsäljare, enligt den ledande modellen för att köpa en ny ventilpropp, kan ledaren användas som ny normal användning, minska kraftigt besväret med att ersätta kran och slöseri med resurser.

Byt ut koppar

Enligt den relevanta personen i Kinas kvalitetscertifieringscenter är blyhalten i koppar och koppar blygods vanligtvis 4% -8%. Om kranen inte används länge, kommer det att bilda grön rost på innerväggen och skadliga ämnen som bly kan släppas ut i kranvattnet. inuti. Att dricka för mycket bly i vatten kan leda till blyförgiftning. Det kommer inte bara att påverka den intellektuella tillväxten hos drickaren, utan också på allvarlig inverkan på barnets hälsa och kommer att få större påverkan på barnen. Vetenskapliga data visar att allvarlig blyförorening ofta äventyrar mänsklig fertilitet, njurefunktion och nervsystemet.

Köksarmaturer är generellt gjorda av mässing, vilket är den vanligaste kopparkranen på marknaden. På grund av egenskaperna hos köksmiljön är rena kopparkranar dock inte nödvändigtvis det bästa valet. Alla koppar kranar har elektroplätering på det yttersta lagret, och elektropletteringsrollen är för att förhindra inre korrosion och rost i korrosion. Ångorna i köket är stora, plus de feta och rena händerna på händerna när du tvätter disken, måste du ofta rengöra kranen. Om du inte använder rätt rengöringsmetod, kan det hända att kranens plätering skadas och att kranen blir korroderad och rostad. Om du vill välja en komplett kopparkökkran, var noga med att bestämma den utmärkta pläteringen, annars är det mycket lätt att få kranen att rost och korrosion.

Vissa tillverkare använder redan högkvalitativa 304 rostfritt stål kranar . Jämfört med rena kopparkranar har högkvalitativa rostfria kranar karaktären att vara blyfri, syrafast, alkali-resistent, icke-frätande, släppa ut skadliga ämnen och inte förorena kranvattenkällor. Och rostfritt stål kran behöver inte galvaniseras, mycket svårt att rosta, hårdheten, segheten är mer än två gånger än kopparprodukten, därför är den mycket bekväm att rengöra. På grund av den höga svårigheten vid bearbetning av rostfritt stål är de nuvarande högkvalitativa rostfria kranarna vanligtvis relativt dyra.

Kopparflänsytan måste galvaniseras och elektropläteringen medför allvarlig miljöförorening. Kopparbehandlingsmetoden är nickel och förkromad. Ytan är inte motståndskraftig mot syra och alkali, kan inte tvättas med tvättmedel och hård handduk, vård är inte bekväm, snabb är 1-2 år, långsam 3 till 5 år förlorar gradvis ytan glans, gropar och slutligen den elektropläterade skiktskalning, exponerad kopparrör.


3. Stålkran industrin status

Försäljningen av kranar sträcker sig från de vanligaste high-end varumärkena från RMB 20 till RMB 100, och prisskillnaden mellan kök och kranar med samma varumärke varierar kraftigt.

Eftersom tillverkningsprocessen i rostfritt stål gradvis mognar i landet, har rostfritt stål kranar förbättrats både när det gäller produktion och kvalitet. Även om deras andel på hemmamarknaden är relativt liten, är de på grund av deras hälsa, miljöskydd och hållbarhet. Sådana egenskaper, under senare år mer och mer begåvade av konsumenterna, griper gradvis marknadsandelen av kopparledande, kranar av rostfritt stål har blivit utvecklingstendens inom badrumsindustrin.

För närvarande är 99% av inhemska och utländska vattenkranar pläterade med kopparmaterial. Som en av de största producenterna av kranvatten i världen, och det har gradvis blivit ett stort land i världen av kranbearbetning och export, har Kina en stor marknad och konsumtionspotential. Med utvecklingen av samhälle och ekonomi kommer även rostfria kranindustrin att visa nya trender under den nya situationen. I "12: e femårsplanens" era med "grönare och mer tjäna pengar" är energibesparande och intelligenta produkter populära och bara en inblick i industrins utvecklingstendens kan göra det möjligt för företag att ta långsiktig stabilitet, på uppdrag av varumärket: Supor

efterfrågan analys

Med den ständiga förbättringen av vårt lands status i världen har allt fler länder runt om i världen börjat använda kinesiska kranprodukter, vilket i viss utsträckning har stimulerat utvecklingen av kranprodukter i Kina. Under de senaste åren har Kinas rostfria kranverktygsindustrin gradvis blivit den största kraften i världens kranverktygsindustri med accelerationen av den globala ekonomiska integrationsprocessen. I vissa utvecklade länder, särskilt i Afrika, Mellanöstern och andra utvecklingsländer, ökar efterfrågan på kranverktyg med en hastighet på mer än 10% per år. Kranverktyg är arbetsintensiva industrier. Yongkang, som hantverk för kranar, har blivit en samlingsplats för kranverktyg med låga traditionella konkurrensfördelar.

Kvalitet

Samtidigt kommer kraven på den internationella marknaden för kranprodukter i Kina gradvis att utvecklas och förändras. Det kommer att finnas högre krav på kvalitets-, förpacknings- och leveransfrister för kinesiska produkter, och även gradvis utvidgas till forskning och utveckling av produktionsprocesser och produkter samt produkt- och miljöskydd, energiresurser och humaniora i kombination. Den stora marknaden och den centrala positionens attraktion kommer ytterligare att locka kranens multinationella tillverkningscenter för överföring till Kina. Integrationen med utländska företag kommer att fortsätta förbättra kvaliteten och konkurrenskraften av kinesiska kranprodukter. Samtidigt som vi fortsätter att expandera marknaderna i USA, Japan och andra traditionella länder, kommer Sydostasien, Mellanöstern, Ryssland, Europa och Afrika också att blomstra helt.