Rengör ytan av rostfritt stål kran

- Apr 23, 2018-

Köket är en plats där tung olja är förorenad, så köksredskap är mycket viktiga. De flesta köksreparationer använder nu rostfritt stål handfat och rostfritt stål kranar. Rostfritt stål har fördelarna med lätt rengöring och nötningsbeständighet. Den rostfria kranen som just köptes tillbaka har en mycket bra glans. Men efter ett tag visade sig det vara gråaktigt och smutsigt. Det var inte rent med vatten. Det verkar mycket obehagligt, vad ska jag göra? Följande Xiaobian lär alla hur man rengör och skyddar köket av rostfri stålkran.


1. Hur rengör du ytan av rostfria kranar?

Kranar i rostfritt stål visas som dimma eller ythår under långvarig användning eftersom skalan klibbar på metallytan, så vår uppgift är att ta bort skalan.

Rengöringsmetod: Tryck först lite tandkräm på rostfritt stålkran, försiktigt borsta med tandborste, skölj den med vatten, använd gamla strumpor till ljus och använd sedan apelsinskal på ytan av metallen (eftersom apelsinskal innehåller syra kan behålla rostfritt stål smycken) för att få det att lysa.

2. Hur rengör du vattenstämpeln på rostfritt stål?

Du kan gnugga det med mjöl, skölj det av med vatten, torka det med en mjuk duk, och den kommer att lysa som ny.

Det är också möjligt att gå till några större, omfattande stormarknader för att köpa tvättprodukter speciellt för att ta bort vattenfläckar från rostfria stålprodukter. Förpackningarnas storlek och utseende liknar de vanliga oljebaserade tvättmedel, men det är mycket märkbart att "rostfritt stål" också är ett spraypaket.

3. Hur tar man bort rosten på rostfritt stål?

Nu när vissa rostfria kranar är permanent rostiga, inför denna situation kan vi använda potatisskinn för att avlägsna rost.

Rengöringsmetod:

Använd sidan av den skalade potatishuden, repetera noggrant ytan av rostfritt stålkran och tvätta sedan med rent vatten.

Om du inte har potatis kan du också använda vit rädisskinn. Genom att använda samma metod för skrubbning av rostfritt stål kan man också få samma rost effekt!

Ovanstående är en liten serie av kranar av rostfritt stål för att berätta för alla om underhållstipsen. Om du stöter på dessa problem kanske du vill prova ovanstående rengöringsmetod!

Så här rengör du rostfritt stål:

1. Skölj först sinken noggrant. Salt och syra i mat kan skada beläggningen på ytan av rostfritt stål. Därför sköljs det för att förhindra korrosion efter daglig användning.

2. Fukta sedan ytan av det rostfria stålet, strö med bakpulver och smör sedan bakpulveret i en pasta, skrubba botten och runt och skölj.

3, för att rengöra takrännorna i handfatets sömmar och toppen runt korsningen med bordet, kan du använda en mjuk tandborste med bakpulver, försiktigt borsta, skölja och borsta tills detaljerna för rena.

4. Efter rengöring av ytan och detaljerna, lägg en pappershandduk som blötläggs i vit ättika i diskbänken. Efter att ha låtits stå i 20 minuter togs pappershandduken ut och kasseras.

5, sedan, med nylonskum som blötläggs i tvålvatten, rengör diskbänken igen och skölj sedan med vatten.

6. Skär citronen eller kalken och placera den på avloppet, skölj den med vatten. Förutom att rena avloppet finns det också en doft.

7. Torka av med en mild, mild tvålvatten. Dessa fingrar och trasor är svåra att nå och du kan använda borsten igen för att hjälpa till. Om det finns fläckar kan trasor och vit vinäger tas bort.

8. När all rengöring är klar sköljer du tanken noggrant med vatten och torkar sedan av med en mjuk trasa.