Kranar anteckningar

- Jul 21, 2017-

Vikt: Kan inte köpa för lätt kran, för att tända framförallt tillverkare för att minska kostnaderna, hölja ut det inre kopparet, kranen ser väldigt stor ut, tar inte upp tungt, tål lättare vattenstörning.

Hantering: Förbandsvatten är lätt att använda, för när du använder en handfat är det vanligtvis bara en hand tom.

Utlopp: högt vattenutlopp gör avfallsbehållaren lätt.

Spool: Det här är kranens hjärta, heta och kalla kranar är keramiska spolar, spolens bästa kvalitet är spanska spåret, Taiwans Kangkin, Zhuhai.

Rotationsvinkel: Kan rotera 180 grader för att göra arbetet bekvämt, men kan rotera 360 grader bara till ett handfat i mitten av huset meningsfullt.

Kan förlänga duschen: den effektiva radien ökar, sinken och behållaren kan fyllas snabbare.

Slang: Erfarenhet visar att 50 cm lång rör är tillräckligt, marknaden kan också köpa 70 centimeter eller mer rör. Att vara försiktig om att inte köpa aluminiumtrådsrör, för att använda tråd av rostfritt stål för att ta hand om handen är Black Hand aluminiumtråd, ingen ändring är rostfritt ståltråd, helst ute med 5 internationella standarder vävt rostfritt stålslang, slang Används i det inre röret av EPDM-material, som förbinder NUT för rödstämpling, utseendet av rullande sandbelagt 4 mm tjocklekskikt.