Kranvattenbesparingsanordning

- Aug 31, 2020-

Vilken funktion har kranbubblaren? Är det nödvändigt att installera det?


Varför flyter det så många bubblor i vattnet ur kranen? Hur produceras dessa bubblor? Vilken funktion har dessa bubblor? Vilken funktion har kranbubblaren? Är det nödvändigt att installera det? Därefter tar jag dig Låt' s ta reda på det tillsammans.


Varför finns det bubblor i kranvattnet?


Varför finns det bubblor i kranvattnet

Anledningen till den stora mängden bubblor i vattnet är att en bubblare installeras inuti kranen för att få vattnet att rinna ut mer försiktigt och inte gradvis. Det viktigaste är att spara vatten. Efter skumning är kontaktytan mellan vattnet och föremålet större och du kan tvätta fler saker med mindre vatten. Efter en lång tids användning kan det finnas föroreningar på bubblaren som kan skruvas av och rengöras. De nuvarande kranarna på marknaden är utrustade med en bubbler så länge den runda pipen är utrustad och de fyrkantiga och platta piparna inte har en bubbler. Den platta pipen är en vattenfallstyp.


Vad är en kranluftare?

Kran luftare

Bubblaren kan helt blanda det strömmande vattnet och luften så att vattenflödet har en skummande effekt. Med tillsats av luft förbättras vattnets spolningskraft mycket, vilket effektivt minskar vattenförbrukningen och sparar vatten. I allmänhet flyter avancerade kranar mjukt och bekvämt som en dimma och sprutar inte runt. Detta är bubblarens funktion.


Rollen för kranluftare


Rollen som kranbubblare

1. Vattenbesparing: bubblaren kan helt blanda det strömmande vattnet och luften för att bilda en skummande effekt, förbättra spolkraften och därmed minska vattenförbrukningen. Kranen installerad med bubblaren är mer ekonomisk än kranen utan denna enhet. Vatten är cirka 50% kvar.

2. Stänksäker och brusreducering: Efter blandning med luft är vattenflödet mjukt, påverkan minskas, vattenspelaren efter buffring är enhetlig och vattenspelaren minskar stänk vertikalt.

3. Filtrering: Flerskiktsfilterskärmen kan filtrera det mesta av sedimentet och föroreningar, och det inre gallret kan filtrera stora partiklar av föroreningar (ibland blockeras och måste rengöras).

4. Konstant vattenflöde / vattenutmatning: Med tryckutjämning eller flödesbegränsande anordning (vanligt i duschar) kan det säkerställa en viss vattenutmatning när vattentrycket är för lågt, begränsa vattentillförseln när vattentrycket är för högt, och när vattentrycket är instabilt Stabil vatteneffekt.

Ovanstående är förklaringen till fenomenet bubblor i vattnet som släpps av kranen som redaktören har tagit med sig. I själva verket är en bubbler installerad inuti kranen, vilket kan spara vatten, förhindra stänk, minska buller, filtrera och bibehålla konstant vattenflöde / vattenutmatning. Vänta på effekten, och vattnet som rinner ut ur kranen är mjukare och handen känns bättre!


faucet water saver device.jpg

SK-155S

method and device of save water.jpg

SK-1055S

save water device house.jpg

SK-165S

SK-1065S-1.jpg

SK-1065SSK-BA806-1..jpg

SK-WS806-3 (F)

SK-BS809..jpg

SK-BS809 (F)

SK-SUS807..jpg

SK-SUS807

SK-SUS808..jpg

SK-SUS808


Kontakta oss för fler stilar.