Fyra viktiga punkter att välja kök knacka på blandare

- Jun 14, 2018-

Första, denKök kran blandare kan rotera 360 grader.

För att underlätta användning, Köksblandare bör väljas högre, och utlopp munstycket bör vara mycket lång. Det är bäst att utvidga det till toppen av utlopp, och det kan inte stänk vatten. Om det finns en varmvatten linje i köket, bör denna kran också dubbel.

För att tillgodose olika behov av användning, kan de flesta av kranar nu aktivera huvuddelen av kranen, medan å kran och kran-typ kran kan dra kranen ut för att underlätta rengöring till alla hörn av diskbänken. Nackdelen är att det utvinns. När pipen är på plats, måste å ena sidan lämnas för att hålla pipen. Vissa kran kranar kan rotera 360° uppåt och nedåt.

Andra, om de finansiella resurserna tillåter, materialet som föredras är rostfritt stål.

Kök kranar är i allmänhet gjorda av mässing, vilket är den vanligaste koppar blandare på marknaden. Men på grund av vad som kännetecknar köket miljön är ren koppar kranar inte nödvändigtvis det bästa valet.

Alla koppar kranar har elektroplätering på det yttersta lagret, och rollen som galvanisering är att förhindra interna mässing korrosion och rost. Rök i köket är stora, plus fet och ren händerna på händerna när diska, kommer ofta behöver rengöra denkök knacka på blandare.

Om du inte använder rätt metod för rengöring, är det sannolikt att skada plätering av kranen, orsakar kranen för att vara korroderade och rostiga. Om du vill välja en fullständig koppar Köksblandare, se till att avgöra den utmärkta pläteringen, annars är det lätt att orsaka denKök kran blandareatt rost korrosion.

Vissa tillverkare har nu använt högkvalitativa 304 rostfritt stål kranar. Jämfört med ren koppar kranar, högkvalitativa rostfria kranar är blyfria, syrafast, alkaliresistenta, icke-frätande, släpp inte skadliga ämnen och förorena inte kranvatten källor.

Detta är mycket viktigt för kökets dricksvatten; rostfria blandare behöver inte vara elförzinkad, extremt svårt att rost, hårdhet och seghet är mer än dubbelt så hög som koppar produkter, så det är mycket lätt att rengöra.

Men på grund av den höga graden av svårighet vid bearbetning av rostfritt stål är nuvarande högkvalitativa rostfria blandare vanligtvis relativt höga pris.

Tredje, var uppmärksam på om vattnet pipen kan ta hand om båda sidor av diskbänken.

Var uppmärksam på längden på handfat och kran munstycket när du köper. Om köket är dubbla handfat, uppmärksamma om längden på munstycket kan ta hänsyn till båda sidor av diskbänken när den roterar.

De flesta av kranar kan nu huvuddelen att rotera vänster och höger. Den kran delen, utdragbar kran, kan dra kranen ut för att underlätta rengöring till alla hörn av diskbänken. Nackdelen är att när kranen är utdragen, det måste vara gratis. Endast hand att hålla pipen.

För det fjärde har en anti förkalkning system och ett anti-återflödet system.

Anti förkalkning system: I duschmunstycke och automatiska rengöringssystem, kalcium kommer att deponeras, samma situation uppstår även i kranen, där det kommer finnas en insamling av kisel. Integrerad luftrenaren har ett anti förkalkning system som internt hindrar enheten från att vara förkalkade.

Anti-återflödet systemet: detta system förhindrar smutsigt vatten dras in i rena vatten röret och består av ett lager av material. Enheter utrustade med anti-återflödet system förses med ett DVGM pass på förpackningen ytan.