Kök Vatten Tryck Mixers 'Standard

- May 14, 2018-

1.Heavy, tunn

Den enklaste standarden är också det svåraste att uppnå. Tungt betyder att användningen av material inte kan vara mindre (det finns naturligtvis en slutprodukt av sanitetsvaror med dålig kvalitet av koppar eller jämn legeringar som kran, men den högsta fabriken kan inte göra det), tjocka medel att när du får händerna för att se kranens inre och yttre väggar är det stoft och stilt. Kanske är någon mer bekymrad över att sjunka, men tjockleken jag ser viktigare ut. Till exempel, ett amerikanskt märke som kanske är känt för alla har inte en Kitchen Water Tap Mixer som får mig att känna sig tjock på insidan. Detta är avvägningen mellan kvaliteten och kostnaden för fabriken. Det visar att de är den ultimata förståelsen för produktens värde.


2.Lead fritt

Skada av bly till människokroppen är självklart, särskilt för barnets skada är mer intensiv. Förenta staterna började genomföra AB1953-lagen under 2010 för att kontrollera innehållet av bly i sanitetsprodukter och vattentillbehör.


3.plating

Tiden kommer att berätta hur viktigt elektropletteringsprocessen är. Vi besökte de internationella varumärkesbutikerna och olika utställningar. Det första intrycket från högkvalitativa märken är att elektropläteringsprocessen är ganska bra.


4.Open och stänga känsla

Bortsett från tunga och tjocka, öppna och slutna berör är ett annat direkt resultat av upplevelsen. Känslan att öppna och stänga ska inte vara för lös, för lös eller för tight, för tight, för tight.Flera delar som utgör en bra ledare

Det finns många element som utgör en bra ledare. Förutom design är andra punkter industriella faktorer.

(1) av metall

När du köper en kran, måste du fråga om det är koppar eller rostfritt stål. I allmänhet är rostfritt stål dyrare men inte nödvändigtvis bättre än koppar. Tänk inte att silver är allt rostfritt stål, det mesta av den vanliga stilen på marknaden är mässingsplätering.

(2) Foundry

Allmän gravitation gjutning och gammaldags sandgjutning har sina egna fördelar och nackdelar. De färdiga gjutämnena måste också poleras.

(3) Elektroplätering

Elektroplätering är en särskilt djup kunskap, och vissa märken är särskilt snygga, och vissa märken använder mindre än ett år för att spricka beläggningen. Detta är skillnaden i elektroplätering. I allmänhet, desto bättre råmaterial, gjutningsteknik och slipprocesser desto bättre pläteringseffekt. Vanliga användare kan inte direkt identifiera nivån på pläteringen är bra eller dålig, endast när vänsterhand ett toppmärke, höger hand ett vanligt varumärke, kan tydligt känna skillnaden mellan dem.

(4) ventil

Applikationen av den keramiska ventilkärnan gör att köksvattenkranens livslängd överstiger ens livstid. Toppspolen tillverkaren är spanska spåret (sedal), eller keroxen i Ungern. De allmänna varumärkena som att märka sina egna spolar är från flera ställen, och de bästa internationella varumärkena gör det själva eller från dessa Tillverkarens anpassade spool.

(5) Köp inte en ledare som är för liten i storlek. Många människor som inte förstår, eller som är i trubbel, känner att stora märken är pålitliga ändå. Att välja ett högt pris-till-pris-förhållande är bra. Slutligen kommer de stora varumärkena att väljas för billigare stilar. Men de förstår inte att billig stil har ett dödligt problem - storleken är för liten.

(6) Kranens storlek är den närmast relaterade indikatorn.

Normalt, när män tvätta händerna, är handflatan halvfistrad. Längden är ca 15 centimeter, och höjden är ca 9 ~ 10 centimeter. Ta vattentillståndet som centrum. Minst 7 ~ 8 cm djup och höjd är nödvändiga för att säkerställa en smidig utveckling av handtvätt. Storleken kommer inte vara väldigt bekväm. Dessutom behöver handtaget själv en bredd på 2 cm eller mer och ett utrymme på minst 3 cm eller mer är reserverat i botten för att säkerställa att fingrarna inte förvärras när omkopplaren växlas. Det här är ergonomi. Om du inte förstår det, kan du komma ihåg de kranar du har sett på offentliga badrum. Flertalet offentliga badrumsarmaturstorlekar är inte upp till standard, så det är mycket svårt att använda.

Kranens lilla storlek och stora storlek varierar kraftigt, och ju större storlek desto större är sannolikheten för brister. För bättre livskvalitet rekommenderar vi fortfarande att du väljer stora storlekar.