Hur man väljer tre sätt mixer tryck

- May 18, 2018-

Även om kranet är ett enkelt tillbehör till hårdvara, används det mycket ofta i dagliga hushåll och det används ofta. Hur väljer man den bästa kranen? Xiao Bian att introducera alla till kranen köp noter.

1, Three Way Mixer Kranmaterial . Kranarna på marknaden finns i en mängd olika material, alla gjorda av PVC-PVC-material. Denna kranprocess är enkel, kvaliteten kan inte garanteras, den är inte lämplig för långvarig användning i hemmet. keramiskt, rostfritt stål, koppar kran är också mycket vanligt. Koppar kranen kommer att använda krombeläggningsprocessen för bearbetning av ytskikt. Den bearbetade koppar kranen är vacker i utseende. Den bästa stilen i rostfritt stål kran är tillverkad av 304 rostfritt stål. Denna rostfria kran är säker, hälsosam och hållbar.

Three Way Faucet.jpg

2, tryckventil. Spol som är direkt relaterad till användningen av kranen, är en relativt högkvalitets kran normalt användningen av keramisk ventilkärna, värmebeständig och slitstark, lämplig för alla vattenmiljöer hemma och keramikmaterialets spollivslängd är länge, kommer att ej orsakas av ventilkärnans slitagekran Hourglass. Användningen av stålkulventilkärna är också ganska få. Dess enastående fördel är att den har starkt tryckmotstånd, men andra fördelar är svagare än keramiska ventilkärnor, speciellt när den har kort livslängd och är inte hållbar.

Three Way Faucet.jpg

3, kran miljöskydd. Huvudsakligen för en tid sedan överträffade många märken av kranledningen händelsen, i det här kontrastmaterialet i koppar och rostfria kranar. Koppar kranar är vanliga produkter. De flesta europeiska och amerikanska high-end varumärken använder koppar som råvaror. Fördelen är att produktionsprocessen är mogen, vacker, högkvalitativ och koppar har bakteriedödande och antibakteriella effekter, men blyinnehållet är stort. Rostfria kranar är korrosionsbeständiga och svåra att rosta, men de har höga produktionskostnader, omogen produktionsteknik och hög hårdhet, och ventilkärnan är känslig för slitage och mottaglighet för krom och andra ämnen.

4, kranflöde. Kvalificerade kranar är vanligtvis utrustade med en bubbler. Syftet med bubblaren är att göra vattnet mjukt och bekvämt, stänket spricker inte och vatten kan effektivt sparas. När du handlar är det bäst att välja en kran med en bubbler.

Three Way Faucet.jpg

5, tryck vikt. Vikt är inte detsamma som massa, men i de flesta fall desto hårdare kranen blir desto bättre blir det. När du väljer en kran, plockar du upp kranan, känner vikten, och om den är för ljus betyder det att det är kostnadseffektivt att skära hörn när produkten tillverkas.

6, kranytan. Kranarna på marknaden behandlas med ytprocesser. Rostfritt stål är polerat och borstat. Kontrollera om kranens yta har gräs, porer, korrosions- och oxidationspunkter. Koppar är polerat och pläterat. Kontrollera pläteringstjockleken och pläteringseffekten när du väljer.