Hur man hittar en bra rostfritt stål kran?

- Apr 27, 2018-

Rostfri stålkranaridentifieringsmetod

En bra SUS304 rostfritt stål kran kommer definitivt att ha ett vackert utseende. Du kan känna dig fri från grindar, porer, fläckar, etc. för hand när du köper. Generellt smidigt och smidigt utseende av släta linjer. Högkvalitativ SUS304-kranytans teknik i rostfritt stål är mycket viktigt, måste genomgå bearbetning, halvhantering, halvhantering och högtrycksspolning, flera processer kan slutföras.

Vänd sedan försiktigt handtaget på kranen för att se om det finns för högt utrymme mellan kranen och omkopplaren, oavsett om den är lätt och flexibel, och om det finns någon känsla av blockering och stagnation. Några av de billigare produkterna på marknaden använder lågkvalitetsspolar, och de tekniska koefficienterna uppfyller inte standarderna och deras priser skiljer sig faktiskt 3-4 gånger. Därför återspeglar skillnaden i pris vid köptiden ofta skillnaden i kvalitet. Samtidigt inspekteras kranens delar noggrant, kärndelen är att se om delarna är färdiga och om monteringen av huvuddelarna är tätt och lös.

Efter att ha kontrollerat materialet är kranens material mycket svårt att skilja. Riktigt SUS304 rostfritt stål krankropp kan endast vara precisionsgjutning och svetsning, gjutning av huvuddelen av högtryck, jämn och naturlig form efter borstningsteckning, priset är något högre; Svetsgränssnittet är mer styvt, polerat flytande efter ritningen blir lite sämre.


Krav på inköp av rostfritt stålkranar

1. Titta på utseendet

Krombeläggningsprocessen på kranytan är mycket speciell, och det tar vanligtvis flera steg för att slutföra det. Att lösa en kran beror på ljusstyrkan. Ju mjukare och ljusare ytan desto bättre kvalitet.

2. Vrid handtaget

När kranen vrider handtaget, finns det ingen överdriven clearance mellan kranen och omkopplaren, och öppningen är lätt och fri från att glida. Dålig kvalitet kranar har inte bara stora luckor men också en stor känsla av motstånd.

Lyssna på ljudet

Kranens material är det svåraste att skilja. En bra kran är gjuten koppar som helhet och det låter tråkigt när det slogs. Om ljudet är väldigt skört måste det vara rostfritt stål, och kvaliteten blir sämre.

4. Identifikationsmärke

Om du inte kan berätta, kan du välja ett vanligt varumärke. Allmänna vanliga varor har tillverkarens varumärkesidentitet, och vissa vanliga produkter eller vissa kvalitetsprodukter håller ofta bara några pappersetiketter, och även utan märke måste vi vara uppmärksamma när de köps.


Med utvecklingen av vetenskap och teknik och tillverkningsprocesser blir användningen av kranar av rostfritt stål möjligt. Rostfritt stål är ett internationellt erkänt hälsoprodukt som kan implanteras i människokroppen. Det är blyfritt, syrafast, alkali-resistent, korrosionsbeständigt och släpper inte ut skadliga ämnen. Därför förorenar inte användningen av kranar av rostfritt stål kranvattenkällor och kan säkerställa människors hälsa och hygien.

Fördelarna med rostfritt stål köksblandare

1, säkerhetsskydd

Kåpan i rostfritt stål är säker och blyfri, fri från korrosion och exsudater, och har inga lukt eller turbiditetsproblem. Det kommer inte att orsaka sekundär förorening till vattenkvaliteten, upprätthålla ren och hygienisk vattenkvalitet och säkerställa fullständig säkerhet och säkerhet.


2, lång livslängd

Korrosionstestdata i fältet visar att livslängden för rostfritt stål kan nå 100 år, vilket kräver lite underhåll under livscykeln, vilket undviker kostnaden och besväret med utbyte av tryck och låga driftkostnader. Förverkliga samma livslängd i rostfritt stål kran och byggnad.

3 innehåller materialet inte bly

Det finns inget utsöndringsmaterial, ingen lukt, för att säkerställa att vattnets kvalitet är hälsosam och hygienisk och förorenar inte vattnet. Samtidigt kräver rostfritt stål kranar inte elektroplätering under produktionen, vilket i hög grad minskar miljöskadorna. Det finns ingen anledning att oroa dig för att elektropläteringsskiktet faller av och polering av ytan av rostfritt stålkranen är mindre förorenande för miljön.

Jämförelse av Messing Kåpan Med Rostfritt Stål Kåpan

Köksarmaturer är generellt gjorda av mässing, vilket är den vanligaste kopparkranen på marknaden. På grund av egenskaperna hos köksmiljön är rena kopparkranar dock inte nödvändigtvis det bästa valet. Alla koppar kranar har elektroplätering på det yttersta lagret, och elektropletteringsrollen är för att förhindra inre korrosion och rost i korrosion. Ångorna i köket är stora, plus de feta och rena händerna på händerna när du tvätter disken, måste du ofta rengöra kranen. Om du inte använder den rätta metoden för rengöring, är det troligt att skadorna på plåten skadas, vilket gör att kranen blir korroderad och rostad. Om du vill välja en full kopparkökkran, var noga med att bestämma den utmärkta pläteringen, annars är det lätt att få kranen att rosta korrosion

Vissa tillverkare använder redan högkvalitativa 304 rostfritt stål kranar. Jämfört med rena kopparkranar innehåller högkvalitativa rostfria kranar inte bly, syra, alkali, korrosion, släpper ut skadliga ämnen och förorenar inte kranvattenkällor. Och rostfritt stålkranar behöver inte galvaniseras, mycket svårt att rosta, hårdheten, segheten är mer än dubbelt så mycket som kopparprodukten, därför är det mycket bekvämt att rengöra. På grund av den höga svårigheten vid bearbetning av rostfritt stål är de nuvarande högkvalitativa rostfria kranarna vanligtvis relativt dyra.

Kopparkoppens yta behöver galvaniseras, och elektropläteringen medför allvarlig miljöförorening. Kopparbehandlingsmetoden är nickel och förkromad. Ytan är inte sur och alkalisk, kan inte använda tvättvatten och hård handduksrengöring, vård är inte bekvämt, snabb är 1-2 år, långsam, sedan 3 till 5 år förlorar gradvis ytglans, gropar och slutar pläteras, utsätts för kopparrost.