Hur man löser problem som orsakas när kranarna har använt en lång tid?

- Apr 17, 2018-

Som en kvalificerad Inköpshandbok bör vi inte bara noggrant och koncist berätta för kundernas egenskaper, men också ha möjlighet att lösa problem för kunderna. Det vanligaste problemet för kunderna är att kranen läcker problem.

För det första, anledningarna till läckande kranar:

(1) Dålig vattenkvalitet Dålig vattenkvalitet kan orsaka att skräp ackumuleras i ventilkärnan, vilket lätt kan leda till att ventilproppen stängs tätt.

(2) Skrapa Ventilkärnan är repad på grund av nötning av främmande hårda material under användning. När till exempel vattenförsörjningsröret är trasigt och sedan återmonterat kan vattnet innehålla rost- eller sandpartiklar, vilket kan orsaka att ventilkärnans yta öppnas och stängs. Är repad, kan inte förseglas och läckas, med särskild uppmärksamhet bör göras: När du installerar kranen för att rengöra orenheterna i renvattensröret.

(3) Slanganslutningar Vatteninloppsslangar och krankroppar läcker på grund av felaktig installation.


För det andra förlorar kranen glans och även plåtslagret på rostkranen spelar en roll för att förhindra rost. Detta innebär emellertid inte att kranen aldrig kommer att rosta utan underhåll. Även den bästa kranen kommer det att finnas många små hål på det elektropläterande skiktet som det blotta ögat inte kan särskilja.

Skillnaden är: Med bra kvalitetsprodukter kommer dessa små hål att vara mindre och bländaren är mindre. Om du inte gör något underhåll, kommer korrosiva gaser som produceras av daglig fuktig gas och ofta använda handtvättmedel, fetter, etc. alltid att komma in här. Med tiden kommer materialet under pläteringskiktet att rosta och osa till ytan. Metoden att hålla kranen skinnig under lång tid utan rost är att regelbundet torka kranen med fordonsvax (till exempel en gång i månaden eller en gång i månaden) och täta porerna på ytan av pläteringskiktet så att att fukt och frätande gaser inte kommer in.

Särskilt tips: Torka inte kranen med hårda föremål som stålbollar.

För det tredje, termostaten leder till varma och kalla orsaker:

(1) bristen på varmvattenförbrukning sker främst vid användningen av gaseldade vattenvärmebrukare och inträffade på sommaren. Eftersom den relativa mängden varmvatten på sommaren är relativt liten kan vattnet värmas lätt och tändningen kan stoppas efter tillfredsställelse. Vid den tiden antändes det igen. Sådan upprepad tändning, flameout, tändning, vilket resulterar i varmvattenförsörjning, nej, det finns, vilket resulterar i varmt och kallt vatten. Lösning: Sänk eldstaden och temperaturen på vattenvärmaren.

(2) brist på ström Den stödande vattenvärmekraften är otillräcklig, den erforderliga värmen kan inte uppfyllas. Lösningen: Byt ut kraftvärmeväxlaren soptippsfilter som blockeras av soporna, vilket resulterar i reducerat vattentryck. Lösning: Rensa filternätet vid vinkelventilen.