Fördelar med rostfritt stål kran

- Jul 10, 2018-

Rostfritt stål kran fördelar

1. Ytan är polerad, utseendet har silverglans, vackert och ljust, handen känns smidig och noggrann, det är inte lätt att rosta och det är alltid nytt. Efter avancerad teknikgjutning är den korrosionsbeständig, slitstark, syrafast och alkaliresistent, och har goda fysikaliska egenskaper.

2, materialet innehåller inte bly, har inga utsöndrande ämnen, producerar inte lukt, för att säkerställa att vattnets kvalitet är hälsosam, sanitär och inte förorenar vattnet. Samtidigt behöver den rostfria kranen inte elektropleras i produktionen, vilket kraftigt minskar miljöskadorna, behöver inte oroa sig för avskalningen av pläteringsskiktet och ytbehandlingsbehandlingen har också mindre miljöförorening.

3, användningen av hållbar, efter det faktiska testet, dess livstid kan nå hundra år, under denna period, nästan inga speciella underhållsbehov, för att lösa det besvärliga utbytet och underhållet av kranen, ekonomiskt och miljövänligt, rent och bekvämt.


Identifieringsmetod för rostfritt stål kran

1. En bra SUS304 rostfritt stål kran kommer definitivt att ha ett vackert utseende. När du köper kan du inte känna några grisar, stomata, fläckar, etc. för hand. Utseendet är vanligtvis smidigt och smidigt. Yttekniken av högkvalitativ SUS304 rostfritt stål kran är mycket viktigt. Den måste bearbetas genom flera steg som bearbetning, halvhantering, halvhantering och högtryckstvätt.

2. Vänd sedan försiktigt handtaget på kranan för att se om det finns ett överflödigt mellanrum mellan kranen och omkopplaren, oavsett om den är lätt och flexibel, och om det finns en stagnation eller stagnation. Några av de billigare produkterna på marknaden använder lägre kvalitetsspolar, den tekniska koefficienten är inte upp till standard, och priserna är faktiskt 3-4 gånger olika. Därför återspeglar skillnaden i pris vid köptiden ofta skillnaden i kvalitet. På samma gång, noggrant kontrollera delar av kranen. Kärnan är att se om delarna är färdiga och om huvuddelarna är monterade tätt och utan lossnarhet.

3. Efter att ha kontrollerat materialet är kranens material mycket svårt att skilja. Riktigt SUS304 rostfritt stål krankropp kan bara gjutas och svetsas, huvudkroppen av gjutet är högt tryckbeständigt, formen är jämn och naturlig efter borstning, priset är något högre; Det svetsade gränssnittet är styvare och jämnheten efter borstningen blir lite sämre.


Köpa överväganden av rostfritt stål kran

1. Titta på utseendet

Förkromningsprocessen på kranens yta är mycket speciell, och det tar vanligtvis flera steg att slutföra. När du skiljer kranen, bör du titta på ljusstyrkan. Ju mjukare och ljusare ytan desto bättre kvalitet.

2. Vrid handtaget

När kranan vrider handtaget, finns det ingen överdriven lucka mellan kranen och omkopplaren, och den är lätt att öppna utan att glida. Underlägsna kranar har inte bara stora luckor utan också en stor känsla av motstånd.

3. Lyssna på ljudet

Kranens material är det svåraste att skilja. Den bra kranen är den totala gjutna koppar, vilket gör ljudet tråkigt. Om ljudet är mycket sprött, måste det vara rostfritt stål, kvaliteten är sämre än en klass.

4. Identifikationsmärke

Om du verkligen inte kan säga, kan du välja ett vanligt varumärke. Vanligtvis har regelbundna produkter tillverkarens varumärkeslogotyp, medan vissa informella produkter eller vissa kvalitetsprodukter ofta klistras in med några pappersetiketter, eller till och med utan några märken. Var noga med att vara uppmärksam när du köper.