Skillnaden mellan köksrör i rostfritt stål och kopparkran

- Jun 05, 2018-

Kranen är en relativt vanlig liten produkt som kan användas av alla familjer. Blandarens olika material bestämmer också sitt folks position i åtanke. Kranar av rostfritt stål och koppar kranar är alla älskade av människor, men folk tvekar alltid när de väljer dem, så här är introduktionen av kranar av rostfritt stål och kopparkranar. Vilket är bättre? Vad är skillnaden mellan en rostfri kran och en koppar kran?

Knappar av rostfritt stål

Rostfritt stål är blyfritt, syrafast, alkali-resistent, icke-frätande, släpper inte ut skadliga ämnen och förorenar inte din kranvattenkälla. Det är bra för människors hälsa, hygien och miljöskydd.

Ytan av rostfritt stål kran behöver inte vara elektropläterad. Ytan behöver bara vara polerad för att visa sin sanna färg i rostfritt stål, och det kommer alltid att behålla sin silverfärgade vita glans och aldrig rosta. Den polerade rostfria ytan har en lång livslängd, är ren och enkel och är lyxig som en ny modell. Hårdhet och seghet i rostfritt stål är mer än 2 gånger högre än för koppar. Rost aldrig, aldrig etsning, aldrig deformera.

Koppar kran

För närvarande är inhemska och utländska 99% av högkvalitativa vattenkranar gjorda av koppar. På grund av den höga kostnaden för råvaror är den vanligtvis lämplig för avancerade dekorationsområden som stjärnhotell eller lyxvillor.

Mjukheten i koppar är hög, så det är möjligt att producera en mängd olika produkter med nya former. Samtidigt är det mycket enkelt för designers att integrera snygga och vackra element, och för att ge humaniora och konster, så många kunder gynnar.

Den nuvarande populariteten hos kranar av rostfritt stål är dock hög, och rykte bland konsumenterna är också mycket bra. Mässing kranen, men uppskattat, har hållit sina priser höga och många användare är rädda.

Vad är skillnaden mellan en rostfri kran och en koppar kran?

Process: Ytbehandling av kopparprodukter är endast: nickel och förkromning. Det elektropläterande skiktet, beroende på dess kvalitet, förlorar gradvis sin glans och pitspunkt i ett år och långsammare i 10 år. Slutligen skalar det elektropläterade skiktet av och exponerar kopparrör. Ytan av polerade rostfria produkter kommer alltid att förbli silverfärgade och rosta aldrig.

Användning: Kopparprodukter kommer att innehålla bly- och tillväxtrost i varierande grad. De rostfria stålprodukterna är resistenta mot syror, alkalier, korrosion och skadliga ämnen.

Hållbarhet: Hårdhet och seghet i rostfritt stål är mer än 2 gånger högre än för koppar.

Pris: Priset på rostfritt stål är generellt högt.

Den traditionella kopparblandaren innehåller bly, och den kommer att verka grön och mörk när den används under lång tid. Rostfritt stål kran innehåller inte bly och är syrafast, alkali-resistent, korrosionsbeständigt, släpper inte ut skadliga ämnen och är hälsosammare för människokroppen. Dessutom har denna typ av material en lång livslängd och utseendet blir allt mer nytt.

Olika material har sina egna fördelar och nackdelar. Skillnaden mellan dem är bra, men så länge de köper sina vanliga varumärken är de bättre när det gäller kvalitet. När du installerar kranen, var noga med att följa de korrekta stegen och var försiktig när du använder den. Vrid inte det.