Tri-flöde Kökspip Produktionsprocess

- May 21, 2018-

Tri Flow Kitchen Tap produktionsprocessen består av fyra huvuddelar: en är gjutning, den andra är bearbetning, den tredje är ytbehandling, och den fjärde är montering.

(1) Kroppgjutning (processen är som följer):

Produktdesign - Mögelkonstruktion och tillverkning - Mögelrengöring - Blanda sand - Kopparvattensmältning - Gravity gjutning - Gjutning för att falla sanden städa upp - Vattenmunstycke - Gjutningspiller avtagning - Gjutning.

(2) Bearbetning:

Efter att koppargjutningen är glödgad utförs olika bearbetningsoperationer på arbetsstycket genom att använda CNC-verktyg, såsom verktygsmaskiner, fräsning, borrning, slipning, tråkning och liknande, så att arbetsstycket kan uppnå önskad dimensionsnoggrannhet, form , positionsnoggrannhet och mönsterkrav. Efter bearbetningen är produkten polerad för att avlägsna burrar, grova ytor och gropar på ytan så att produktens yta är fri från uppenbara trakom och porositetsfel. Efter poleringen avslutas poleringsprocessen. Höghastighetsrotationen av hampens (tyg) hjul kan användas för att mala arbetsstyckets yta för att göra den jämn och ljus. Ljusstyrkan och finishen på produkten ökar, och ytans linjer är mjukare och mjukare.

(3) Ytbehandling:

Efter gjutningen är polerad utförs ytan av gjutningen. Ytbehandlingsprocessen omfattar huvudsakligen dammsugare PVD (fysisk ångavsättning), ORB (Oljgummibrons), plätering och så vidare. Den mest använda Tri Flow Kitchen Tap ska vara galvaniserande krom. Elektroplätering kan förbättra kranets korrosionsbeständighet, förbättra hårdheten, förhindra nötning och öka ytans utseende. Den vanligaste elektropläteringen är sex-prisbeläggning, och nu ökar tre-pris elektropläteringen. Elektroplätering kan delas in i tre lager. Det första skiktet är kopparpläterad koppar, nickelpläterad och förkromad. Den vanliga pläteringstjockleken på kranar är 8-12 mikron.

Kvaliteten på ytbeläggningen kan bedömas genom 24-timmars acetatsprutningstest, och beläggningstjockleken kan användas för att identifiera tjockleken på varje metallbeläggning. I allmänhet är beläggningens tjocklek upp till standard, och saltsprutprovet kan passera. Elektroplätering är en process av föroreningar och energiförbrukning. Allmänna kranstillverkare måste överlämna Triflow Kitchen Tap till professionell.

Direkt ansluten till dricksvattenkranen, efter elektroplätering, bör blytvätt utföras för att avlägsna bly från flaskans yta som direkt ger dricksvatten. Efter sekundär tvättning, kemisk avfettning, avlägsnande av alkaliskt bly och avlägsnande av syraföroreningar, uppfyller produkten amerikanska NSF61-föreskrifter, blyinnehåll under 8%, vilket gör produkten mer hälsosam.

(4) Nollkomponentbehandling. De nollkopplingar som används för Triflow Kitchen-kranen , såsom axeldelarna och mutterskruvarna, måste bytas till koppardelar efter smide med kopparstavar, och sedan behandlas trådarna av mekaniska tekniker enligt de fyra och sex punkterna enligt behov.

(5) Montering. Efter gjutning av kranbeläggningen inspekteras kan den gå in i monteringsprocessen. Montering är processen att länka de färdiga krandelarna i en viss ordning och teknik för att bli en komplett uppsättning kranprodukter och tillförlitligt inse produktdesignens funktion. Sammansättningen är vid det slutliga skedet som är nödvändigt för tillverkningen av produkten. Produktens kvalitet (från produktdesign, delgjutning till produktmontering) garanteras slutligen och kontrolleras genom montering. Testet av vattentest och trycktest ska utföras i aggregatet och provet skall utföras med ett vattentryck på 1,6 +/- 0,05Mpa i 60 +/- 5 sekunder för att säkerställa att det inte finns någon läckage på tätningsytor. Efter det att testet har passerat, ska det överföras till tryckledningens svängledning. Hantera, varmt och kallt vattenmärke, och slutligen anslutna tillbehör, torka, förpacka och packa

(6) Produkttestning

Efter det att den färdiga kranen har lagrats, utför den färdiga produktinspektören en provtagning. Inspektionsobjekten inkluderar krav på jämnhet av ytan på gjutningen, trådens yta, utseendekvaliteten, ingen löshet i monterad position, färdiga märken, kvalificerad tätning av ventilkärnan och tätningsprestanda för kranen. Kvalificerad och så vidare. Efter att produkten passerat inspektionen kan den skickas.