Vad ska man göra när Triflow Kitchen Kranen är bruten

- May 09, 2018-

Hemlivet är oskiljaktigt från ordet "vattenkraft" och två element, vatten och el är oumbärliga, särskilt vatten. Sedan antiken har vattnet alltid varit en nödvändighet. Idag kommer vår inhemska vattenförsörjning från kranar. Oavsett om det är en vanlig kran eller en elektrisk kran, är det Frekvensen är mycket hög, lång tid, det kommer oundvikligen läcka, skada? Så, vad händer om köksflänsen är trasig? Om det bara är ett mindre problem som vattenläckage, kan det repareras direkt, men om det är hela vattenkranen. Om den är trasig, bör vi ersätta kranen! Hur byter du kökskran?


Först, strukturen av Tri Flow Kitchen Kran

Kranen består av en huvudkropp, en ventilkärna, ett handtag, ett vattenfilter, ett vattenuttag och en monteringsenhet. Vissa kranar har även kontrollventiler, bubblor, fixeringsbultar, fixerade kopparplåtar, packningar, böjda ben, slangar, passregler, kontrollmätare etc. Olika kranar kommer att vara olika.

Kranar kranar funktioner:

Multifunktionell kökshandtag: Om det finns en varmvattenledning i köket, bör denna kran också vara dubbelkopplad. Dessutom är köksflänsen utlopp högre och längre, och vissa slangmönster finns också tillgängliga för tvätt av mat.


För det andra, hur man byter köksfläns

Hårdvara och kranar används varje dag, och slitage är oundvikligt. Byt bara ut dessa bitar, lägg till en ny produktbytes, en del personlighetsdesign och mer kraftfulla funktioner som kan göra köket har en stor skillnad.

1. Som vi alla vet har Triflow Kitchen Kranen generellt en allmän strömbrytare under kranen. Innan bytet kan den allmänna omkopplaren stängas av. Om kåpan inte har övergripande strömbrytare måste den vara ute eller på balkongen. Vattentornet stänger av huvudströmbrytaren. För det första är det första steget att stänga av huvudströmbrytaren och avbryta vattenförsörjningen.

2. När du har stängt av strömbrytaren, gå till vattenledningen för att hitta anslutningen av kranens vattenrör. Du måste klämma metallkontakten ovanför vattenröret och rotera det några gånger för att ta bort den gamla kranen.

3. Efter att vattentanken har tagits bort, lägg dem åt sidan. Du kommer att upptäcka att ledningarna i dessa vattenrör är mycket smutsiga med rörens vägg. Det finns också sådana rör i hårdvaruaffären som kan ersätta de gamla rören. Eftersom det ursprungliga röret kommer att ta lång tid kommer det att vara förvrängd, läckande och så vidare, så när du byter kran kan du också ändra dem.

4. När du har tagit bort vattenröret, håll så låtet i handen och vrid det åt vänster och höger för att vrida kranen.

5. När du har lossat kranen kan du enkelt ta bort plastknappen under kranen. Då kan du ta bort hela kranen.

6. Placera den nya kranen direkt och öppna sedan den allmänna omkopplaren för att testa dess användning.


För det tredje, ersättningsanvisningar för köksbatteri

Det finns många typer av kökshandskar, som kan delas upp i vanliga hålkranar, termostatkranar och handtagskranar. Olika typer av kranar har olika installationspunkter.

Enhåls köksbatteri: Det här är den vanligaste typen av köksbatteri. De viktigaste punkterna för installation är de grundläggande. Monteringsskruvarna på kranen måste fixas för att undvika lossning. Nu är den mer populära metoden att fixa "spiralrör + stor mutter" -metoden. Så länge det kan lösa problemet med vattenutvinning, är det i princip tillräckligt!

Termostatisk kåpaninstallation: Det viktigaste att notera om termostatkranen är att det har två heta och kalla vattenledningar. Därför är det nödvändigt att skilja kyl- och varmvattenrören vid installationen, och det kan inte blandas, annars kommer det att orsaka att kranen inte rinner. Det finns också behov av heta och kalla vattenfilter.

Ovanstående är en kort introduktion till hur man gör köksvattenkran och hur man byter köksbatteri. Jag hoppas kunna hjälpa dig. Eftersom köksflänsen ofta används, är skademassan mycket hög. För att ersätta dem, var god och fråga en särskild mästare, som är tidskrävande och dyr. Det är bättre att lära sig att byta dem själv! Självklart, innan du börjar, var noga med att förstå alla detaljer! Om du har några andra frågor, vänligen lämna ett meddelande och vi kommer att svara på dina frågor så snart som möjligt!