Enheter som hjälper till att spara vatten

One Touch Control Kran Aerator Kran Aerators Tråd Bubbler Kitchen
chatta nu

Produktinformation

En Tpuch kontroll kran luftare kran luftare tråd Bubbler kök


SPARA UPP TILL 10% NÄR DU KÖP MER

Beskrivning:

  • Spara dig själv från skyhöga vattenräkningar med denna One-Touch-kontrollkranblandare.

  • Enheten hanterar vattenflödet och förhindrar alltför stora stänk. Med en enkel knapptryckning kan du omedelbart vrida på kranen på& av. PLUS det kommer med en ring som låter dig installera den på externa trådar.

  • ONE-TOUCH - Inget mer envis vattenstänk någonsin igen! Tryck bara på dess knapp för att omedelbart öppna denna luftare och tryck på samma knapp för att stänga den.

  • PENGAR-SPARARE - Sluta tömma din plånbok! Den här enheten hanterar vattenflödet genom sin styrventil - stoppar onödiga spill.

  • ENKEL INSTALLATION - Inga verktyg krävs! För att installera den här saken, skruva sedan fast luftaren i kranen. För externa trådar, fixera den tillsammans med ringen för att anpassa sig.

  • SÄKER ATT ANVÄNDA - Dess mikrohål filtrerar bakterier& bakterier för att förhindra att de blandas.

  • Sluta envisa vattenstänk och börja spara pengar.

  • Material: Mässing + Plast

  • Storlek (L x B): 23,6 x 15,5 mm


Enheter för att spara på vatten

Tekniska parametrar:
namnJusterbar luftrenare
Modell1065s
Vattensparande förhållande35-85%
FärgSilverren
Materialförkromad mässing, POM
ApplicationScopeM24x1, manlig tråd
WaterPressureRange0,1-0,5 MPa
Vattenflöde6.2L/M
Bruttovikt39g
FungeraJusterbar kran
Garantiperiod1 ÅR


Justerbar vattenbesparande luftare kan hjälpa dig att spara så mycket som 85% vatten enkelt. Vad du behöver göra är att justera lämplig vatteneffekt efter dina behov. Denna modell erbjuder duschvattenrengöring för omfattande tvätt, vilket sparar vatten och erbjuder effektiv rengöring samtidigt.


Annan het produkt

SK-1065S-1.jpg

SK-1065S

method and device of save water.jpg

SK-1055S

save water device house.jpg

SK-1065

faucet water saver device.jpg

SK-155S


Om oss

Springking Industry Co., Limited har specialiserat sig på dricksvattenkranar sedan 2007, det är en tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling, produktion, försäljning och service. Vårt företag har en komplett produktionslinje, inklusive gravity casting workshop, CNC-verktygsmaskinverkstad, poleringsverkstad, monteringsverkstad och testlaboratorium.

Vårt företag har 200 anställda. Hittills kontrolleras våra produkter strikt för att säkerställa att alla produkter uppfyller internationella standarder. Vi har också godkänt CE-, ROHS-, UL-, WRAS-certifikat, långt bortom utmärkta innovations- och designmöjligheter. Produkterna som används i kök, kaféer, restauranger, hotell, allmänna utrymmen.

Vi tillhandahåller OEM- och ODM-tjänster till våra kunder. På grund av utmärkt innovation, högkvalitativt designkoncept, stark produktionskapacitet. Våra utmärkta produkter har exporterats till Europa, Nordamerika, Australien och Mellanöstern. särskilt populär bland Storbritannien, Tyskland och Italien, etc.


Vi strävar efter att vara din bästa leverantör. Vi välkomnar varmt vänner från hela världen att besöka vårt företag och är glada att överväga särskilda krav.

Vi tror att vår kvalitet och service kommer att ge varje kund framgång. Vi välkomnar ditt samarbete och ser fram emot att etablera affärsrelationer med dig.SKfirm-company


Hot Tags: enheter som hjälper till att spara vatten, tillverkare, leverantörer, fabrik

Förfrågning

Du kanske också gillar