Reglerna i köket kran

- Jul 21, 2017-

Regel 1: Vattenbesparing

Vi vill bygga ett bevarande-samhälle, hur man uppnår vattenbesparande kran? Bra krantillverkare av kranen kan sakta ner flödet av vatten, så att flödet av vatten för att upprätthålla en viss flödeshastighet, vattnet saktar ner det naturliga vattnet är mycket mindre. Insidan av den honungskaka-liknande flödesbegränsande filmen kan låta vattenbubbla utflöda, du känner inte mindre vatten, men eftersom det finns tillräckligt med bubblor, känner du dig väldigt mjuk, full fart.

Regel 2: Hållbarhet

Kåpan är hållbar, relaterad till stämningen vid tillagning, och detta och krantillverkarens ytbehandlingsprocess är inte orelaterad. Några krantillverkare har varit i pH nära 3 av den sura högtemperaturmiljön som testades, konstaterade att mer än 4 timmar fortfarande är intakta, vilket indikerar att ytbehandlingsprocessen är mycket utmärkt. En konsument för 10 år sedan köpte en inbyggd stålkuleventil i kökshandtaget, nu är användningen fortfarande lika ny, ingen läckage och skada, varför så? Eftersom denna typ av rostfritt stål kulventil teknik kan garantera öppning och stängning 500.000 gånger är mycket släta.

Regel 3: Humanisering

Marknaden har en krantillverkare av dragkrok, du kan dra ut från munstyckspositionen på den längsta 1,5 meter rostfritt stålslangen, rotationsvinkeln kan nå 360 grader, munstycket kan lätt nå dig, du behöver skura eller vatten, Så att städningen blir kul. Den här typen av kran har också kolonnen och sprutar två typer av vattenväg, helt i köket för att tvätta olika varor när efterfrågan.