Historia av kranar

- May 22, 2018-

Kranarna i Istanbul uppträdde först i 1500-talet, fyra eller fem hundra år tidigare än Peking.

Innan kranens utseende var inlagd en vattenfylld fjädervägg med en beastliknande form, vanligtvis gjord av sten och ett litet antal "spillmunstycken" av metall (jag översatte inte väl) och vattnet som flödade därifrån var alltid Plus ingen kontroll över det långa rinnande vattnet. För att undvika att slösa vatten och lösa den kontinuerliga bristen på vattenresurser utvecklades människor kranar.

Den ursprungliga kranen gjordes i brons och ersattes senare med billigare mässing. Vissa kranar är enkla och praktiska, medan andra är dekorativa. Olika typer av kranar, såsom ormar, drakformer, ramhuvudformer, geometriska former eller blomformer reflekterar alla den arkitektoniska stilen i den tiden. Kranarna i slottet och andra viktiga byggnader är till största delen tillverkade av silver, silverlegering eller bronspläterad och huggen. Under 18 och 1900-talet fästes kranar till domstolar och herrgårdar större betydelse för den dekorativa naturen, så att prästerna grep Herren och gjorde sina praktiska funktioner underordnade de dekorativa effekterna. De sa att de var hantverk.

Inuti palatset, på gatan, finns det olika gamla kranar på vattenfontens vägg eller utanför moskén. Men bara genom att besöka kranmuseet kan vi verkligen uppskatta hur dekorationsenheten hos den ottomanska kranen överträffar dess praktiska egenskaper. Kranmuseet tillhör ECA, ett företag som producerar kranar i Turkiet. Bland dem är många ottomanska kranar, och deras utsökta utförande är bortom min förväntan. För att underlätta underhållet var emellertid dessa kranar ursprungligen konstruerade för att enkelt demonteras, vilket resulterade i att krapparna spreds. Det är svårt för befintliga kranar att ta reda på vilken typ av byggnad de tillhör. Vi kan bara gissa: är domstolen? Regal hemma? Eller på gatan? Gemensamma hem?

Under det 21: a århundradet har konsumentmarknaden genomgått enorma förändringar. Materialets välstånd har fött en världsomspännande tanke på landskapslivet. Många konsumenter har börjat få sin egen unika förståelse och rättigheter avseende livskvaliteten. De utmärker sig i utsökt liv. Materialet, kulturintresset, individualitet, själv etc. skapar sitt eget perfekta bostadsområde. Tidigare, när många hushåll köpte kranar, tyckte de bara att de kunde använda den. Idag, med den alltmer uppenbara stilen av heminredning, har badrumsutrymmet börjat visa sin individualitet. För att skapa ett eget badrumsutrymme, från kran, tvättställ, duschutrustning till badrumstillbehör, unik design, överallt framhäver personligheten och den extraordinära. Smaken och klassisk konstdesign har brutit igenom det vanliga sättet att tänka och använt kranen som en konstverk för att få lite kulturell atmosfär till badrumsutrymmet. Under det här konceptet för ny konsumtion gör konsten att användaren kan uppskatta och uppskatta värdet. Den konstnärliga kranen lägger till en rik användarvänlig design, delar upp kundgrupperna och uppmärksammar de faktiska behoven hos olika åldersgrupper, till exempel "Dragon". Modellering ger människor en känsla av glädje, vilket gör dem älskade av medelålders och äldre grupper. Barn blir också målgruppen för sanitetsgods. De har helt olika behov och krav från vuxna. Enligt barnens speciella behov kan de tillgodose barnen. Emotionella överklaganden, såsom tecknade kaniner och musmodeller, har utformats. De är djupt älskade av barn, såväl som människor och växter. De gör också kvinnliga vänner älskar dem. För att få breda utsikter för konsumentmarknaden.


Hur man köper en bra kran:

1.Se ljusstyrka

Ytan kromläggning processen av en bra kran är mycket speciell, och det tar vanligtvis flera steg för att slutföra det. Att lösa en kran beror på ljusstyrkan. Ju mjukare och ljusare ytan desto bättre kvalitet.

2.Vrid handtaget

När kranan vrider handtaget, finns det ingen överdriven clearance mellan kranen och omkopplaren, och öppningen är lätt och obehindrad, och den glider inte. Dålig kvalitet kranar har inte bara stora luckor, men också en stor känsla av obstruktion.

3.Lista till ljudet

Kranens material är det svåraste att skilja. Den ledande kranen är en övergripande gjutning, och ljudet av banging är tråkigt. Om ljudet är väldigt skört måste det vara tillverkat av lågvärdigt rostfritt stål, vilket innehåller mer järn och kvaliteten blir sämre.

4.Identifieringsmärke

Om du inte kan berätta, kan du välja ett vanligt varumärke. Allmänna regelbundna varor har tillverkarens varumärkesidentitet, och vissa vanliga produkter eller vissa kvalitetsprodukter håller ofta bara några pappersetiketter, och till och med utan några märken måste de vara uppmärksamma vid inköp.