Kök Kran Märkesbedömningar

skfirm matt svart färg kökkran termostatfilterkran 3-vägs kökkranblandare
chatta nu

Produktinformation

Produktdetalj

Användning: betyg för äpple, päron, citrus, kiwi, mango, aprikoser, dadlar, grönsaker etc.

Original: Kina

Certifiering: ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001 etc.

Förhandlingsbart pris

Material: Mässingskropp Låg bly

Vattentryck: 0-10 / Bar

Betalningstid: TT, LC

Leveransdatum: Förhandlingsbart

Förpackning: exportstandard

Marknad: Mellanöstern / Afrika / Asien / Sydamerika / Europa / Nordamerika

Garanti: 5 år

MOQ: 200 set


Funktioner/Utrustningens egenskaper

1). Dubbel flödande spigot för vanligt kranvatten och filtrerat vatten från bara en bekväm kran. Dubbla spakar för vanligt och filtrerat vatten.

2). Modern design som komplimanger nästan alla kökstilar Lätt att installera;

INGÅR:

1) Trevägs kran

2) Varmt och kallt rostfritt stålslangar 1 Vattenfilteradapter 1 Gummipackning 1 Rostfritt stålspackning


Användningsmodellen hänför sig till en kran med tre funktioner, som innefattar en huvudkropp, ett stödrör, ett tandrörsaggregat, ett vatteninloppsrör, ett ventilkärnaggregat, en handtagsenhet och ett första vattenutloppsmunstycke. Huvudkroppens botten är hylsad på toppen av stödröret, tandrörsenheten ärmad på botten av stödröret, ventilkärnaggregatet är inbäddat i huvudkroppen, handtagsenheten är svängd på ventilkärnan montering, är huvudkroppen försedd med en första vatteninloppskanal för att passera i kallt vatten och en första vatteninloppskanal för Det första vattenutloppet är förbundet med huvudkroppen, och innefattar också ett roterbart vattenutlopps roterande huvud hylsat på det första vattnet utlopp och en vattenuttagskomponent anordnad på det roterande huvudet för vattenutloppet. Huvudkroppen är också försedd med en tredje kanal för att komma in i rent vatten. Vattenutloppskomponenten inkluderar ett kontaktdon, en snäppring och två andra vattenuttag. Anslutningsdonet innefattar en anslutningskropp och en anslutningskropp längs anslutningskroppen. Ett flertal vattenutloppshål är axiellt fördelade på ytterväggen, varav en är motsatt den andra vattenutloppet, varvid snäppringen ärmad på ytterväggen på anslutningskroppen nära det första vattenutloppet, anslutningskroppen är försedd med en vattenflödeskanal, och det andra andra vattenutloppet är anslutet med vattenflödeskanalen.


faucet parts

Tekniska fördelar

1) Vi är ett innovationsdrivet företag, vi har fem patent och ytterligare 13 patent kommer att förväntas få inom korta månader.

2) Vi är villiga att utveckla allt nytt material endast om det krävs i applikationen.

3) All vår teknikinnovation endast för ett syfte --- den bästa kvaliteten, även det innebär en högre kostnad och lägre produktionshastighet.

4) Anpassade - Vi är tillverkaren! prov& OEM& ODM är tillgängliga!

5) Säkerhet - Vi har ett eget testdiagram, alla våra produkter har testats noggrant på fabriken.

6) Certifiering - Vi har CE- och kvalitetsstyrningssystemcertifiering.

7) Hög kvalitet - Vårt företag använder den mest avancerade utrustningen för att göra produkter av bästa kvalitet.

19


Vi grundades 2007. Fram till nu har våra produkter exporterats till mer än 40 länder, som Ryssland, Australien, USA, Storbritannien, Tyskland, Ukraina, Iran, Rumänien, Ungern, Mexiko, Brasilien, Chile, Kanada, Spanien , Colombia , etc. Vi har agenter i USA, Australien, Singapore, Kuwait, Russia.etc, så vi kan tillhandahålla hög service till våra kunder.
Hot Tags: klassificering av kökskran, tillverkare, leverantörer, fabrik

Förfrågning

You Might Also Like