Tillverkare 3-vägs stålvattenkran

Tillverkare 3-vägs stålvattenkran

1. Kroppsmaterial: rostfritt stål 304
2.Handelmaterial: rostfritt stål 304
3. Kassett: rostfritt stål 304
chatta nu

Produktinformation

Tillverkare 3-vägs vattenkran av stål för hemmakök3-vägs stålkran

Pris: USD39-USD50. (MOQ: 300st, för lägre kvantitet, pls kontakta oss för mer) --- Vi kommer att kontrollera och hjälpa till att konsolidera med andra kunder om möjligt. Vi sparar inga effekter för att hjälpa.


Material
Rostfritt stål 304
Hantera siffror 3
Ytbehandling borstat
Ventilkärnmaterial rostfritt stål 304
Vattentryck 0-10 Bar
Fungera Mousserande, kylt, filtrerat vatten (3 i 1)


Funktion & banbrytande fördel


  • Denna stålkran av stål 304 är den bästa matchningen med din sodavatten eller den glittrande tanken / kylaren. För materialet är helt rostfritt stål, kommer det inte att ge någon kemisk effekt med kylt vatten. (Det är den största fördelen som skiljer sig från mässing.


  • 3-vägs kran med 3 oberoende handtag gör att vattnet inuti inte blandades. Detta kännetecknas bäst av den smarta designen.  • Det är allmänt erkänt att denna 360-svängbara kran gör allt enklare och bekvämt.


  • Lågtryck / icke-tryckkran spelar en viktig roll i den långa användningsmiljön.


Användningsmiljö

Hemkök, kafé, kontor och andra platser måste utrustas med kyltanken.


Förpackning


Varje stålkran packad med den vävda påsen först och med förpackningsmaterial för att läggas i den separata lådan. För 6st packar vi dessa i en ytterkartong.


Service


  1. Logotyp (laserlogotypen kan läggas till efter kundens krav. Visst är det baserat på grunden av att du har märketillstånd)

  2. Färglåda (för designade förpackningar som skiljer sig från våra vanliga förpackningar, kommer vi att göra vårt yttersta för att uppnå, med den designade mängden).

  3. Provtestning (Det är en nödvändig del av den officiella beställningen. Vi accepterar detta och provpriset är föremål för vår policy här)

  4. Konsolidering (Om du har andra varor från andra leverantörer accepterar vi också att konsolidera enligt din information.

5. Byte av delar (om du har problem med detta under garantiperioden kan vi byta ut)

6. FoU-center är också föremål för dina kreativa tankar. Dela med oss nu!

Om vår fabrik


factory 1


Aktuell marknadsfördelning


Den europeiska marknaden är mainstream för denna 3-vägs kran. Andra marknader som Amerika, Mellanöstern och australien tilltalar också.


Andra produkter

Denna 3-vägs stålkran anpassas till filtret, kylkarbonat för att producera önskat vatten. Om du inte har dessa till hands kan du kontakta oss för mer.


De andra kökskranarna för filtrerat vatten, mässingsmaterialet är mainstream. Du kan också kontrollera dessa. Några av dem är de 3 bästa bästsäljarna på den lokala marknaden. Du förtjänar det.


六边-3314-3315-3317-3311Certifikat

CE och relevanta dokument för olika marknader är alla tillgängliga.


Huvudmässan delta


Aquatech Amsterdam är vår viktigaste utvalda mässa. Andra är också tillgängliga. Du kan gå med eller maila till oss direkt via sk810 (at) skfirm.com


QQ图片20190924140307

Hot Tags: tillverkare 3 vägs stål vattenkran, tillverkare, leverantörer, fabrik
3 oberoende kran med 3 knop oberoende av varandra. För olika finish och kvantitet kommer priset att justeras i enlighet därmed.

Förfrågning

You Might Also Like