Vårpipa Kök Kran Vridbar handfat i krom och matt svart

Vårpipa Kök Kran Vridbar handfat i krom och matt svart


SK-S3326C
Professionell stil för hemmaköket: med en öppen vårpip i industriell stil.
3-vägs kökblandare med varmt och kallt vatten och filtrerat dricksvatten för ditt dagliga liv.
Sprejhuvud med dubbelfunktion med vippbrytare.
Kranen svänger 180 för ett brett rörelseområde i och runt diskbänken.
chatta nu

Produktinformation

Vårpipa Kök Kran Svängbar handfat i krom och matt svart

SK-3326C dual functionProduktbeskrivningar

Professionell stil för hemmaköket: med en öppen fjäderpip i industriell stil med en ergonomisk spruthuvud.

En perfekt passform: nästan alla köksskåp.

Unik neddragbar kommersiell design med flexibel slang: utseendet på en professionell kran i kombination med bekvämligheten med en slät nylon-sprutarslang.

Sprejhuvud med dubbelfunktion med vippbrytare: två sprutlägen gör att du enkelt kan gå från luftad ström till kraftfull spray, som täcker allt från sköljning av grönsaker till kraftig skrubba.

Byggt för långvarig prestanda: kraftig blyfri mässingskonstruktion och en bäst industriell keramisk patron ger en livslängd för droppfri användning.

Högbågsnurr ger gott om höjdavstånd för att fylla och rengöra stora krukor och kannor.

Kranen svänger 180 för ett brett rörelseområde i och runt diskbänken.

Lättrenade sprutmunstycken: ta bort kalk- och mineraluppbyggnad från de mjuka silikonmunstyckena med ett fingeravtryck för ett långvarigt kraftfullt flöde.

Smart handtagskonstruktion för filtrerat drickvatten.

Enkel att använda handtag: enkel och strömlinjeformad spakdesign ger enkel och exakt kontroll av vattentemperatur och volym.


Produktspecifikationer

Material

Mässing

Hantera

Zink Alloy

Hantera ratten

Mässing

Kall och varm kassett

35mm keramisk patron

Ren vattenpatron

23mm keramisk patron

Surdace-behandling

Krom

Vattentryck

0-6 / KG

detaljer

Levereras med 2x flexibelt rör, och 1/2 mutter, 1/4 adapter, tandvattenkanaler av rent vatten

Garanti

5 ÅR

Vår fördel

1. Oöverträffad kvalitet och kundservice
Genom att kombinera precisionsteknik med premiummaterial och komponenter erbjuder Skfirm kommersiella stilkran hållbar funktionalitet och varaktig prestanda. Alla Skfirm-kökskranar garanteras i fem år, vilket säkerställer att vi står bakom våra produkter med högsta kvalitetskrav. Nöjdhet garanteras med högst rankade kundservice som sätter dig först.

2. Vatteneffektiv drift
Spara vatten (och pengar!) Utan att ge avkall på funktionalitet: Denna vatteneffektiva kran har komponenter av högsta kvalitet, inklusive en högprestanda / lågflödesluftare som skapar en perfekt balanserad ström som minskar vattenavfallet samtidigt som det upprätthåller kraftfullt tryck. För en ännu effektivare upplevelse hjälper lätt-rena gummimunstycken i kranens sprayface att upprätthålla ett starkt, långvarigt flöde genom att du snabbt kan torka bort kalkskalor eller hårt vattenuppbyggnad.

3. Höj din kökstil med Skfirm.

Denna kommersiella kökskran passar till alla inredningar, från traditionell till övergång till modern. Den öppna spolkonstruktionen skapar ett professionellt utseende med maximal visuell påverkan, medan en högbågspip ger gott om utrymme för alla uppgifter. Det ergonomiska spruthuvudet med dubbla funktioner ger flexibel funktionalitet och växlar från ström till spray med en knapptryckning. Robust konstruktion och en strömlinjeformad silhuett gör denna kommersiella kran både stilig och hållbar. Komponenter av högsta kvalitet inkluderar en vattenbesparande luftare av hög kvalitet och lätt att rengöra gummimunstycken som motstår hårt vattenuppbyggnad för ett kraftfullt flöde som håller länge.


Om oss

Springking Industry fokuserar på att utveckla och producera dricksvattenkran i mer än 12 år, såsom 3-vägs-, 4-vägs-, 5-vägs- och kokvattenutmatare etc. och vi har haft ett gott rykte på Europa-marknaden.

conpany.jpg

Om du vill veta mer, vänligen kontakta mig som följer.

Kontaktperson: Cherry Chen

E-postadress: sk806@skfirm.com

Skype: springking806

Hemsida: www.skfirm.com

Förfrågning