Varm- och kallvattenblandare Badrumsarmaturkran

Varm- och kallvattenblandare Badrumsarmaturkran

SK-B5008
Badrums mässingsblandare
varm GG-blandare
chatta nu

Produktinformation

Blandare för varmt och kallt vatten Badrumsarmatur Kran

Kran är ett populärt namn för vattenventil. Den använder en brytare för att kontrollera vattenflödet, vilket har en effekt att spara vatten. Kranen uppdateras mycket snabbt, från den gamla gjutjärnstekniken till galvaniseringstypen, och sedan till den enkla temperaturkranen i rostfritt stål, den dubbla kontrollkranen i rostfritt stål och kökshalvautomatisk kran. Nu, fler och fler konsumenter köper kranar, de kommer att överväga material, funktion, form och andra aspekter.


 (7).jpg

Fördel

1. lätt att installera

2. mjuk drift utan ljud

3.Strict kvalitetsledningssystem

4. överlägsen utrustning

5. Professionella tjänster

6.OEM / ODM-tjänster

7. gratis prov

8. högkvalitativa produkter

1) Sorteringstyper för val

2) Konkurrenskraftigt pris

3) Snabb leverans


Parametrar

Tekniska parametrar:

Modell

SK-B5008

Material

Mässingskropp Lågt bly

Vattentryck

0-10 / KGCertifikat

CE& ROHS godkänd

Förpackningsstorlek

35 CM * 32 CM * 21 CM

Bruttovikt

2KG

Garantiperiod

5 ÅR

Bilder

SK-B5008.jpg

B5008.jpg

Brass

.jpg

.png

FAQ


Andra heta produkter

Three-3-way-faucet

Om oss


Springking Industry Co., Limited har specialiserat sig på dricksvattenkranar sedan 2007, det är en tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling, produktion, försäljning och service. Vårt företag har en komplett produktionslinje, inklusive gravity casting workshop, CNC-verktygsmaskinverkstad, poleringsverkstad, monteringsverkstad och testlaboratorium.


Vårt företag har 200 anställda. Hittills kontrolleras våra produkter strikt för att säkerställa att alla produkter uppfyller internationella standarder. Vi har också godkänt CE-, ROHS-, UL-, WRAS-certifikat, långt bortom utmärkta innovations- och designmöjligheter. Produkterna som används i kök, kaféer, restauranger, hotell, allmänna utrymmen.

Vi tillhandahåller OEM- och ODM-tjänster till våra kunder. På grund av utmärkt innovation, högkvalitativt designkoncept, stark produktionskapacitet. Våra utmärkta produkter har exporterats till Europa, Nordamerika, Australien och Mellanöstern. särskilt populär bland Storbritannien, Tyskland och Italien, etc.


Vi strävar efter att vara din bästa leverantör. Vi välkomnar varmt vänner från hela världen att besöka vårt företag och är glada att överväga särskilda krav.


Vi tror att vår kvalitet och service kommer att ge varje kund framgång. Vi välkomnar ditt samarbete och ser fram emot att etablera affärsrelationer med dig.

SKfirm-company

Hot Tags: varm- och kallvattenblandare badrumsmässingskran, tillverkare, leverantörer, fabrik

Förfrågning

You Might Also Like