Touchless köksblandare

Den släta utdragbara kranutformningen kan byta vattenflöde som du vill, och vattenutloppet kan också flyttas efter behag. Oavsett om du tvättar händer eller rengör handfat, kan vattenflödet nå stadigt, rengöra döda hörn i flera riktningar, tvätta bort skum och smuts och enkelt lösa hushållsrengöringsproblem.
chatta nu

Produktinformation

beröringsfri köksblandare


Hur många människor behöver spola kranen efter att ha tvättat händerna? Hur många människor står framför den så kallade" falsk beröringsfri" kran, skakar hand länge, kan inte komma ur vattnet, kliar öronen och kinderna?


Under epidemin blev masker våra måste-ha vapen. Samtidigt kan det inte ignoreras att kontaktöverföring också är ett av de viktigaste sätten att överföra det nya koronaviruset.


Därför är frekvent handtvätt vårt magiska vapen för att försvara oss mot viruset. Rätt handtvättmetod och bekväm vattenutloppsutrustning kan effektivt avskära virusöverföringsvägen och minska sekundära bakterier. sprida.


Vid denna tidpunkt blir den icke-berörande kran som är lämplig för hemmabruk mycket viktig. SKfirm hushållssensor kran kan automatiskt släppa ut vatten utan att vidröra sensorn för att undvika korsinfektion och effektivt ta hand om familjens hälsa.

auto sensor water taps

MaterialABS-teknik plasthus
Vattentryck0,05-0,8Mpa (7,25-116psi)
Temperatur1-40℃
CertifikatCE& ROHS godkänd
YtbehandlingFinns i krom eller borstat stål eller Granites avena eller Matte Black eller annan färg
ReservdelarManlig M24& Kvinna M22
Förpackningliten presentask
GarantiperiodEtt års garanti, pålitlig kvalitet, säker och pålitligauto sensor water taps


Om oss

Springking Industry Co., Limited har specialiserat sig på dricksvattenkranar sedan 2007, det är en tillverkare som specialiserat sig på forskning och utveckling, produktion, försäljning och service. Vårt företag har en komplett produktionslinje, inklusive gravity casting workshop, CNC-verktygsmaskinverkstad, poleringsverkstad, monteringsverkstad och testlaboratorium.


Vårt företag har 200 anställda. Hittills kontrolleras våra produkter strikt för att säkerställa att alla produkter uppfyller internationella standarder. Vi har också godkänt CE-, ROHS-, UL-, WRAS-certifikat, långt bortom utmärkta innovations- och designmöjligheter. Produkterna som används i kök, kaféer, restauranger, hotell, allmänna utrymmen.

Vi tillhandahåller OEM- och ODM-tjänster till våra kunder. På grund av utmärkt innovation, högkvalitativt designkoncept, stark produktionskapacitet. Våra utmärkta produkter har exporterats till Europa, Nordamerika, Australien och Mellanöstern. särskilt populär bland Storbritannien, Tyskland och Italien, etc.


Vi strävar efter att vara din bästa leverantör. Vi välkomnar varmt vänner från hela världen att besöka vårt företag och är glada att överväga särskilda krav.


Vi tror att vår kvalitet och service kommer att ge varje kund framgång. Vi välkomnar ditt samarbete och ser fram emot att etablera affärsrelationer med dig.

SKfirm-company

F1: Kan du producera transportband som våra krav?
Ja, OEM är tillgängligt. Vi har ett professionellt team som gör vad du vill från oss.

F2.Är provet tillgängligt?
Ja, vi tillhandahåller gratis prover är tillgängliga för dig att kontrollera kvaliteten en gång bekräftad efter 1 ~ 2day.

F3.Är de produkter som testats före leverans?
Ja självklart. Hela vårt transportband som vi alla har varit 100% QC före leverans. Vi testar varje sats varje dag.

Q4.Howy kvalitetsgaranti?
Vi har 100% kvalitetsgaranti till kunderna. Vi kommer att vara ansvariga för alla kvalitetsproblem.

F5.Kan vi besöka din fabrik innan du beställer?
Ja, mycket välkommen det måste vara trevligt att skapa en bra relation för affärer.

F6.Kan vi vara din agent?
Ja, välkommen till samarbete med detta. Vi har en stor kampanj på marknaden nu. För detaljer kontakta vår utländska chef.


F7.Hur löser du utrustningsproblemen under användning?
Vänligen mejla oss om problem med bilder eller en liten video kommer att bli bättre, vi hittar problemet och löser det. Om det går sönder skickar vi dig en ny gratis del om det under garantiperioden.


F8. Vilken huvudprogramvara använder du i din produktritning?

Vi använder den mest avancerade industriventilen för att designa och utveckla programvara, som AutoC


Annan het produkt

SK-3301..jpg

SK-3301

SK-3302.jpg

SK-3302

SK-3303.jpg

SK-3303SK-3304.jpg

SK-3304

SK-3305B.jpg

SK-3305

SK-3306.jpg

SK-3306SK-3307.jpg

SK-3307

SK-3308.jpg

SK-3308

SK-3309.jpg

SK-3309Hot Tags: beröringsfri köksblandare, tillverkare, leverantörer, fabrik

Förfrågning

Du kanske också gillar