Vattenbesparande köksblandare strålsamlare strålsamlare

Svart touchless kran Smart vattenkran Rörelsesensoradapter 5V USB uppladdade tillbehör vattenkran
chatta nu

Produktinformation

* Beröringslös våg-on sensor: våg sensorn utan beröring, vattenflöden, våg igen, stannar vatten.

* DIY enhet för att konvertera en manuell normal köksblandare till en beröringsfri köksblandare.* Det finns två olika storlekar monteringskontakter för att passa olika köksblandare, kommer det att matcha nästan alla typer av köksblandare.

* Vattenbesparande: Vatteneffektiv kran minskar den totala vattenförbrukningen utan att offra vatten.* Enkel installation och rengöring.

* Friska och säkra: med touchfree kran för köket, Det kan förhindra spridning av bakterier och bakterier. Det är inte bara tidsbesparande utan också hygieniskt.

*Ultra-Long Working Hour & Durable Material - Inbyggt Liion-batteri, USB-laddat. 2 timmar Chargeuse för 5000 gånger. Energibesparande och miljövänlig.


Stabil kvalitet:Beroende på användarens behov har vårt företag gått igenom professionell kvalitetssystemcertifiering, CE-certifiering, SGS-revision, TUV-revision och som medlem i Kinas nationella resursåtervinningsförening.  du får gärna köpa.

8


Rikare erfarenhet:Vi grundades 2007. Hittills har våra produkter exporterats till mer än 40 länder, såsom Ryssland, Australien, USA, Storbritannien, Tyskland, Ukraina, Iran, Rumänien, Ungern, Mexiko, Brasilien, Chile, Kanada, Spanien, Colombia, etc. Vi har agenter i USA, Australien, Singapore, Kuwait, Russia.etc, så vi kan ge hög service till våra kunder.


9Låg kostnad:Vi har ett professionellt team med teknisk kunskap och chefserfarenhet. Vårt företag har avancerad utrustning för tillverkning. Genom perfekt ledningssystem och utmärkt kvalitet, så vi kan alltid hålla priset konkurrenskraftigt och rimligt.


10


Högre kvalitet:Vi har ett professionellt team med teknisk kunskap och chefserfarenhet. Vårt företag har gått igenom professionell kvalitetssystem certifiering, CE-certifiering, SGS revision, TUV revision, och som medlem i Kina nationella resurser återvinning förening. Så att vi kan garantera den bästa kvaliteten på våra produkter.

Anpassad efter behov:Vi är anpassade efter kundens efterfrågan,, för att möta kundernas behov när som helst.Hot Tags: vattenbesparande köksblandare strålsamlare, tillverkare, leverantörer, fabrik

Förfrågning

You Might Also Like